ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KAYSERİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KAYSERİ VE TARIM
GENEL TARİHİ
COĞRAFİ YAPI
ARAZİ DURUMU
BİTKİSEL ÜRETİM
HAYVANCILIK
OVALARIMIZ
KURUMUMUZ
İL MÜDÜRÜ
İL MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ
ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ
BAĞLI BİRİMLER
DÖNER SERMAYE BİRİMİ
SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ
HUKUK BİRİMİ
YEMEKHANE OTOMASYON SİSTEMİ
KAMU HİZMET STANDARTLARI
HIZLI ERİŞİM
TARIM ARAZİLERİNİN KORUNMASI, KULLANILMASI VE PLANLANMASINA DAİR YÖNETMELİK
KÜPE SORGULAMA
MERA VALİLİK GENEL EMRİ
İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE
ÇKS VE DESTEKLEMELER
MEVZUAT
BAŞVURU TARİHLERİ
BAŞVURU EVRAKLARI
DESTEKLEME BİRİM FİYATLARI
2022 ÜRETİM YILI İL VE İLÇE BAZINDA DESTEKLEMELER
2023 ÜRETİM YILI İL VE İLÇE BAZINDA DESTEKLEMELER
BKÜ TAKİP SİSTEMİ UYGULAMA KILAVUZU
İÇ KONTROL ANKETİ
TEKNİK BİLGİLER
TARIM TAKVİMİ
TARIMSAL İSTATİSTİKLER
ZİRAİ MÜCADELE
HAYVANSAL ÜRETİM
BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ
COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ
TARIM ARAZİLERİNİN BÖLÜNMESİNE SON
EBYS EVRAK DOĞRULAMA
MİRAS VE SATIŞ İŞLEMLERİ
DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ VERGİ NUMARASI VE BANKA HESAP NUMARASI
COVİD-19 TEDBİRLERİ
MİSAFİRHANE
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Bitkisel Üretim
Tarla Ürünleri Ekiliş Alanları ve Verimleri
Sebze Ürünleri Ekiliş Alanları
Meyve Ürünleri Alanları ve Verimleri
DÖNEM
ÜRÜN
EKİLEN ALAN (Da)
VERİM (Kg/Da)
ÜRETİM MİKTARI (Ton)
2022
Adaçayı
3
0
0
2022
Arpa (Biralık)
20.000
302
6.043
2022
Arpa (Diğer)
991.281
237
234.761
2022
Aspir Tohumu
78.185
105
8.234
2022
Ayçiçeği Tohumu (Çerezlik)
126.781
252
31.901
2022
Ayçiçeği Tohumu (Yağlık)
3.800
251
954
2022
Bezelye (Yemlik)
2.324
915
2.126
2022
Buğday (Durum Buğdayı Hariç)
1.356.989
233
316.344
2022
Buğday (Durum Buğdayı)
324.019
251
81.167
2022
Burçak (Yeşilot)
155
1.000
155
2022
Buy (Çemen Otu)
23
130
3
2022
Çavdar
105.965
316
33.437
2022
Çayır Otu (Yeşilot)
24.200
606
14.668
2022
Fasulye, Kuru
29.797
283
8.418
2022
Fiğ (Adi) (Yeşil Ot)
42.698
1.057
45.129
2022
Fiğ (Adi) Tohumu
700
110
77
2022
Fiğ (Macar) (Yeşil Ot)
28.007
1.211
33.917
2022
Fiğ (Macar) Tohumu
750
111
83
2022
İtalyan Çimi (Yemlik)
35
2.257
79
2022
Kara Buğday
72
222
16
2022
Korunga (Yeşilot)
21.690
1.135
24.625
2022
Lavanta
19
263
5
2022
Mercimek, Kuru (Yeşil)
2.653
86
229
2022
Mısır
18.950
1.075
20.371
2022
Mısır (Slaj)
73.280
5.399
395.668
2022
Nohut, Kuru
137.692
118
16.210
2022
Patates (Tatlı Patates Hariç)
112.055
4.373
490.072
2022
Sorgum (Yeşilot)
60
5.250
315
2022
Şeker Pancarı
143.598
7.515
1.066.371
2022
Triticale
26.707
281
7.493
2022
Triticale (Yeşilot)
450
1.300
585
2022
Yonca (Yeşilot)
120.261
4.071
489.635
2022
Yulaf
24.492
230
5.640
2022
Yulaf (Yeşilot)
17.435
800
13.951
DÖNEM
ÜRÜN
EKİLEN ALAN (Da)
ÜRETİM MİKTARI (Ton)
2022
Acur
11
12
2022
Bal Kabağı
7
8
2022
Barbunya, Taze
2
2
2022
Biber (Dolmalık)
69
43
2022
Biber (Sivri)
930
951
2022
Domates (Salçalık)
5.035
44.548
2022
Domates (Sofralık)
6.411
24.696
2022
Fasulye, Taze
1.934
2.305
2022
Havuç
18
27
2022
Hıyar (Sofralık)
937
2.179
2022
Hıyar (Turşuluk)
66
143
2022
Ispanak
188
299
2022
Kabak (Çerezlik)
360.225
16.511
2022
Kabak (Sakız)
128
172
2022
Karpuz
4.995
9.934
2022
Kavun
1.524
2.971
2022
Lahana (Beyaz)
146
327
2022
Marul (Göbekli)
55
74
2022
Marul (İceberg)
1
1
2022
Marul (Kıvırcık)
65
104
2022
Maydanoz
70
45
2022
Nane
5
4
2022
Patlıcan
1.012
3.594
2022
Pırasa
108
204
2022
Sarımsak (Kuru)
163
121
2022
Sarımsak (Taze)
42
43
2022
Soğan (Kuru)
482
535
2022
Soğan (Taze)
468
1.169
2022
Tere
7
4
2022
Turp (Bayır)
20
40
2022
Turp (Kırmızı)
18
15
2022
Mantar (Kültür)
3
33
DÖNEM
ÜRÜN
MEYVE VEREN AĞAÇ SAYISI (Adet)
TOPLU MEYVELİKLERİN ALANI (Da)
VERİM (Kg/Da-Ağaç)
ÜRETİM MİKTARI (Ton)
2022
Armut
57.642
671
35
2.045
2022
Ayva
10.122
1
28
280
2022
Badem
73.672
1.853
21
1.566
2022
Ceviz
57.911
3.520
27
1.581
2022
Çilek
0
749
1.334
999
2022
Dut
5.631
0
43
244
2022
Elma (Amasya)
155.666
6.440
89
13.868
2022
Elma (Diğer Elmalar)
3.403.794
29.709
34
114.494
2022
Elma (Golden)
336.267
10.596
103
34.516
2022
Elma (Granny Smith)
61.046
1.368
65
3.953
2022
Elma (Starking)
732.046
25.277
95
69.493
2022
Erik
32.132
126
29
918
2022
İğde
7.600
0
7
55
2022
Kayısı
323.621
6.396
49
15.764
2022
Kiraz
49.869
788
41
2.035
2022
Kurutmalık Üzüm (Çekirdekli)
0
6.336
486
3.079
2022
Nektarin
661
130
30
20
2022
Sofralık Üzüm (Çekirdekli)
0
53.376
443
23.662
2022
Şaraplık Üzümler
0
2.730
353
963
2022
Şeftali
12.604
120
30
379
2022
Vişne
15.016
172
36
547
2022
Zerdali
196.535
30
28
5.595
2022
Çörek Otu Tohumu
0
650
165
107
2022
Kimyon, İşlenmemiş
0
4.000
62
248
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Tv
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Geleceğe Nefes
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Dijital Tarım Pazarı
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
Türkiye Arıcılık Haritası
YUKARI